Українські музиканти та учасники електронного гурту з Тернополя TVORCHI, який став сенсацією Національного відбору на Євробачення-2020, Джеффрі Кенні і Андрій Гуцуляк розповіли, як відносяться до наркотиків, яке було дитинство Джеффрі в Нігерії, чому йому було складно жити в перші роки в Україні, та як вони "створили" професійний кліп за 100 доларів.

Відповідне інтерв'ю оприлюднив Зе інтерв'юер.

Музиканти наркотики куштували, але до них відносяться вкрай негативно:

Наше ставлення до наркотиків негативне, оскільки ми жодного разу перед концертом ні алкоголю, ні наркотиків не вживаємо. Якщо ти навіть вип'єш алкогольного напою, ти тупо не вариш – ти стоїш і все. Я скажу так: років 4 тому я спробував "травку" і спробував написати біт. Ти настільки тупиш, що працювати нереально

Джеффрі, який родом з Нігерії, має близько 20 сестер та братів:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Батьки оберігали мене, я завжди їздив на машині, і коли я кажу, що ніколи не користувався автобусом, всі такі: "Що?". Навіть мої нігерійські друзі кажуть: "Боже, де ти був?". Усі дивуються, але моє дитинство проходило у такому тісному колі, в ньому було небагато людей. В мене є брат-близнюк і сестра. Усі вони живуть в Нігерії. Мій батько багато років тому мав 3 дружини, і я навіть не знаю, скільки в мене взагалі братів та сестер. Але я знаю своїх кровних брата і сестру. Ми усі разом жили в одному будинку. Ще є маю десь 20 різних братів і сестер.

Гурт Tvorchi, фото: Зе інтерв'ює.
Гурт Tvorchi, фото: Зе інтерв'ює.

Джеффрі довелося пережити важкі часи в Україні, бо часто потерпав від расизму:

У перший час в Україні найскладнішими були дві речі: мова і люди. Навіть досі я маю не більше 3-4 друзів українців. Я просто відчув, коли я приїхав сюди навчатися, що це середовище не було надто добрим. Я не знаю, як пояснити, але просто воно не було добрим – взагалі, усі перші три роки. Зазвичай я всюди ходжу в навушниках, ще з часів, як я приїхав сюди. Я у навушниках увесь час, бо я знав, що таке ставатиметься, але я не знаю, як… Ніхто ніколи не казав мені нічого поганого просто у вічі, я просто іноді чую, як вони кажуть щось з боку, проходячи повз… Зазвичай я в навушниках, але не завжди слухаю музику. Я просто іноді хочу, аби люди дали мені спокій. І я у навушниках чую, як іноді люди щось таке кажуть. Інколи вони кажуть слово на літеру "Н".

Гурт Tvorchi, фото: Вікіпедія
Гурт Tvorchi, фото: Вікіпедія

Музиканти зуміли зняти кліп за 100 доларів, який підкорив мережу:

Ми почали заробляти після випуску Believe, кліп ми зняли за 100 баксів. В режисера, по-перше, не було досвіду в зйомці кліпів. Це фотограф, це була його перша відеоробота, він задоволений. Ми витратили гроші на крісло і те, щоб привезти його. Відео знімалося в Тернополі, в закинутій будівлі клубу. Знімали 4 дні. Найжорсткішою була зйомка при 8 градусах тепла. Ми спочатку думали, що там "на ізі", але потім ми перевдягнулися в тонкий одяг. Щоб зрозуміти, наскільки було холодно – перед нами стояв стіл, його повитирали [вологою ганчіркою], і буквально за дві хвилини він замерз. Ми намагалися як можна швидше усе робити, щоб не сильно було видно, що він замерзає. Тож 100 доларів ми витратили за перевезення речей та світло.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше