Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр, позуючи в чорному боді і пухнастій шубці, ледь прикривши форми. Так, артистка доповнила незвичайний образ масивними сережками-кільцями, вечірнім макіяжем з акцентом на очах і капелюхом, заінтригувавши шанувальників новим треком.

"Soon all pussies will dance with Maruv and @boosin_music 🔥🔥🔥(Скоро всі котики будуть танцювати під Maruv і @boosin_music)", - поділилася новинами Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз: "От якщо богиня, значить богиня!)😃💣🔥👍", "красотулькаа😻😻😻", "Анютка красуня 😍😍😍😍😍😍😍🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒", "❤️❤️❤️ Анютка,ти - Красуня!!!!", "Шалене фото", "Відчуваю буде бомба-ракета😍🔥🔥", "Анна, ти красуня🔥", "Ви шалено красива Дівчина👏👏👏🔥🔥🔥😍☮️", "Тащуся😍😍😍".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.