Популярна українська співачка Настя Каменських, яка одружена з відомим продюсером і виконавцем Олексієм Потапенком, часто радує численних шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірка виклала в мережу милі фото з закулісся "Великого Весняного концерту" у палаці "Україна".

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в сценічному образі – на ній розкішне "пухнасте" плаття цікавого фасону, яке красиво підкреслило всі принади і пікантно оголило декольте і ноги. Волосся Насті красиво укладене, а на її обличчі ідеальний вечірній макіяж. У підписі до фото Каменських написала: "Say hello to spring! Сьогодні проводжали зиму на "Великому Весняному концерті в палаці "Україна". Як ви проводите останні зимові вечори?". Шанувальники у захваті від нового образу, співачку засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.