Відома українська телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу, часто радує фоловерів яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно красуня повернулася з подорожі в сонячний Єгипет, і вже встигла поділитися враженнями від перельоту. На своїй сторінці у соцмережі зоряна красуня опублікувала нове фото, на якому з'явилася в масці.

Як видно, Леся сфотографувала себе сама, на ній оригінальна рожева кофтинка, її волосся розпущене, а на обличчі чорна маска з яскравим рожевим написом "No Panic". У підписі до фото Нікітюк розповіла, що тільки що повернулася з Єгипту і повідала про коронавірус. "Вчора прилетіли з Єгипту! Цілий літак засмаглих українських туристів, спокійно, #безпаники зайшов в термінал! Людям виміряли температуру і відправили забирати багаж! Після такого спокійного перельоту, я не можу зрозуміти чому навколо цього проклятого вірусу стільки паніки!", - написала Леся і додала свої поради, як уберегтися від вірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.