18-річна онука відомої артистки Софії Ротару Соня Євдокименко вже встигла зібрати армію шанувальників, яких часто радує в Instagram яскравими моментами свого життя. Красуня навчається в Нью-Йорку, звідки часто викладає фото своїх пригод і де вона зібрала вже понад 150 тисяч фоловерів. Але на цей раз знімок Соні опублікувала студія йоги. Так, в цей раз юна модель і співачка похвалилася своєю пластикою.
На фото дівчина сидить у чорному костюмі, що облягає її та лишає верхню частину живота і спини не прикритими. Волося зібране у високий хвіст. Вона демонструє свою розтяжку, верхом на спеціальному пристрої для тренувань:

флатирон-пілатес внутрішній опік стегна🔥🔥 - підписали фото та позначили дівчину

Із зовнішнього вигляду юної артистки можна помітити, що спортом вона займається регулярно, адже позаздрити її фігурі можуть багато нинішніх зірок естради.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше внучка Софії Ротару підкорила мережу новим фото з Нью-Йорка