Українська співачка Світлана Лобода, яка працює в Росії, похвалилася черговою фотографією з Парижа. Нову світлину Лобода опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На ній артистка позує у шикарній світлій шубі та чорних штанах.

Знімок Світлана Лобода підписала лаконічно: "Ну що ж ти твориш зі мною Париж?". Днями Лобода взяла участь у показі бренду Saint Laurent в Парижі. Вона позувала у відвертому образі — на високих підборах і в піджаку з вісімдесятих.

Скріншот: instagram.com/lobodaofficial
Скріншот: instagram.com/lobodaofficial

Цього тижня Париж привернув до себе увагу всього світу. У столиці Франції проходить Тиждень моди, на який з'їхалися зіркові гості. 37-річна Світлана Лобода також вирішила не пропускати таку нагоду. Раніше разом з друзями, співаком Іваном Дорном і стилістом Бічолла Тетрадзе, співачка сходила на концерт Мадонни. Зірка показала, як відпочиває з колегами в Парижі, куди вирушила після зйомок кліпу "Новий Рим".

"Ми такі щасливі, тому що нам добре. Сходили на @madonna. Чесно? Я б сходила ще!! Такий стильний і чіткий спектакль. Хореографія незрівнянна!!! Стільки думок. І такий післясмак ... Номер frozen мене порвав!!! Я дуже рекомендую вам встигнути. В Парижі до середини березня ще будуть спектаклі. П.с. і яке ж це правильне перевтілення! Захоплення і кайф", - прокоментувала Лобода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот: instagram.com/lobodaofficial
Скріншот: instagram.com/lobodaofficial

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода "довела до інфаркту" зоозахисників, ось що вона на себе одягла

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода побешкетувала у шубі Тілля Ліндеманна на оголене тіло, пристрасні фото

Також "Знай.ua" писав, що травля дівчат з порнокліпу Ліндеманна - хто і за що погрожує їхній захисниці