Відомий хореограф Григорій Чапкіс розповів про знайомство і життя з новою коханою, яка молодша за нього на 52 роки. Одкровеннями відомий хореограф поділився на святкування свого 90-річчя.

"Я шість років був самотній, і мені було дуже важко. Я випадково зайшов в магазин і закашлявся. Директор цього магазину каже: "Ви що, кашляєте, так? Ось вам пігулка, вона допоможе". Все. Побув там, придбав собі білу каблучку і пішов. На наступний день о 9 ранку дзвінок: "А ви випили таблетку?". Зараз це моя дружина", - зізнався Чапкіс. Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube
Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube

Проте, хореограф заявив, що не збирається одружуватися, оскільки вже знає що це. Також Чапкіс запевнив, що його кохана заробляє більше за нього, тому з її боку ніякого підступу немає.

"Я не збираюся свататися, робити весілля, розписуватися. Я вже знаю, що це штамп. І я зараз розрахував, що кожні 25 років у мене виходить, що я міняю квартиру, дружину і машину. Раз вже така жінка попалася, не можна її в хрущовку, купив квартиру, машину (у Чапкіса Lexus), почав жити... Вона багатша за мене, заспокой всіх. Вона заробляє більше за мене. Я можу прожити без хліба, а без сексу я не можу. За іншими подробицями треба до неї. А оскільки всі журналісти зараз хочуть до неї, вона тікає від них", — сказав він. Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube
Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube
Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube

24 лютого Григорію Чапкісу виповнилося 90 років. У цей день Володимир Зеленський нагородив хореографа орденом Ярослава Мудрого. Ювіляр зібрав друзів в Київському університеті імені Бориса Грінченка, де є професором кафедри хореографії. Відомо, що коханій Чапкіса 38 років, і вона молодша ніж онучка хореографа.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, суддю "Танців з зірками" Чапкіса втягнули в брудну аферу: шахраї намагалися омолодити 89-річного хореографа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чапкіс привів на "Танці з зірками" молоду коханку: 50-річна різниця у віці - не завада

Також "Знай.ua" писав, молодша на 51 рік: суддя "Танців з зірками" Чапкіс заговорив про свою таємну любов, "Вона ще не дозріла"