Маша Полякова – 14 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Однак, чим далі, тим більше шанувальники помічають, що знімки дівчинки стають все більш гарячими. Однак цього разу юна модель показала кумедне фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, Маша опублікувала рекламне фото, на якому демонструє прикольні маски для обличчя. На ній червоно-біла кофтинка, а на обличчі та сама смішна маска з намальованим звірятком, дівчина ще й язик виставила, що робить фото ще більш веселим. У підписі до світлини Полякова-молодша написала, що такі маски допомагають їй відновити обличчя після перельоту до Америки. Треба сказати, що фоловери у захваті від нового фото Маші, деякі захоплюються тим, що вона з такого юного віку почала заробляти свої гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.