Знаменита українська телеведуча, артистка та блогерка травесті-діва Монро активно веде власну Instagram-сторінку, де не лише постить селфі та відео, а й ділиться з підписниками своїми роздумами.

травесті-діва Монро, Instagram
травесті-діва Монро, Instagram

Цього разу Монро поділилась історією з дитинства. Вона розмістила в Instagram фото, на якому постала з яскраво рудим волоссям і в чорному брючному костюмі. Образ доповнила шовкова блуза з бантом. Поруділа Монро стала чимось схожою на лисицю, зазначили підписники.

А травесті-діва, споживаючи солодку грушку і споглядаючи з вікна за вороною, пригадала, як в підлітковому віці збирала грушки в Криму і вже за два тижні знала про цей фрукт все - назви сортів та різницю у смаку.

Монро закликала підписників ділитись такими ж "живими" історіями і припинити себе "ґвалтувати нескінченним внутрішнім зростанням і пред'являти претензії собі і світу"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Чого я згадала про груші? Та просто так. Історія справжня, жива чи що. І грушу смачно з'їла.
І ми ж домовилися ділитися простими, але такими рідними історіями, без моралей і якихось глобальних думок.
Досить себе ґвалтувати нескінченним внутрішнім зростанням і пред'являти претензії собі і світу!", - написала травесті-діва.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Монро розкритикувала рекламу лікарського засобу "Трахісан"