2 березня розпочався Великий піст. Він триватиме аж до Великодня, 19 квітня. У програмі "Ранок з Україною" зірки українського шоубізу розповіли, чи обмежують себе в їжі, і як будуть скидати кілограми, які наїли під час Масниці. Хто поститься по-справжньому, а хто в facebook і instagram.

Незважаючи на те, що Народний артист України Павло Зібров любить і млинці, і вареники, він категорично проти фітнесу та всіляких схуднень.

"Ніяких дієт, дівчатка повинні бути наші українські, пышненькие, красиві, в тілі! Не треба нічого скидати, – каже Павло Зібров. – А щодо посту, то дітям, військовим і артистам можна його не дотримуватися, тому що у нас буває обід, ввечері, у вечеря – в 3 години ночі".

Зібров, фото Інстаграм

Хлопці з гурту Авіатор не настільки категоричні, як Зібров. У них є власний секрет,як позбутися зайвих кіло з користю для тіла.

"Швидко на сцену – поскачем, пострибаємо, заспіваємо. Сорок хвилин – і тих млинців як не було. Ще один лайфхак – не користуйтеся ліфтом. Мінімум два рази в день ви таким чином будете навантажувати ноги", – артисти поділилися і зізналися, що тримати піст намагаються саме в Страсний тиждень.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Гурт Авіатор, фото Інстаграм

А співачка Солоха переконана: щоб бути в хорошій формі, треба не обмежувати прийоми їжі, а регулярно тренуватися. А ще вона має намір постити, бо робить так вже багато років.

"Я дотримуюся Посту постійно – вже буде 7 або 8 рік. Можна їсти скільки завгодно. Головне – ходити на тренування і бігати", – розповіла Солоха.

Солоха, фото Інстаграм

Нагадаємо, "слуга народу" обговорював у Раді дерибан бюджету - журналісти опублікували листування

Також Знай.ua писав, Андрій Богдана став героєм влучної фотожаби про Давос