У модному конференц-холі "Chalet Equides" під Києвом пройшла церемонія нагородження премії "Золота рукавичка". Відомі українські артисти, актори, спортсмени і телеведучі були нагороджені статуетками за найвідвертіші і сенсаційні відповіді в інтерв'ю ведучій Ганні Буткевич в її авторському бліц-шоу "Без Гриму". В цей же день там відбувся благодійний аукціон. Гостей свята розважали виконавці, серед яких були і скандальні сестри Anna-Maria.

Сестри ANNA MARIA
Сестри ANNA MARIA

Сестри, які оскандалилися своїм виступом на торішньому Нацвідборі на "Євробачення", вийшла на сцену, традиційно, в однакових вбраннях. На них чорно-білі широкі штани цікавого візерунка і золоті топи без бретелей. Також у близнят однакові зачіски і прикраси, вони все роблять в унісон. Судячи з відео з вечірки, на церемонію зібрався весь український бомонд, був навіть мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, Повалій, Лобода і ANNA MARIA втекли в Росію в найважливіший для України день.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула жорстко висловився про ANNA MARIA на "Новій хвилі".

Також портал "Знай.ua" писав, що скандальні ANNA MARIA представили Україну в російському Сочі.