Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал" а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість нещодавно взяла участь в дуже відвертій фотосесії для соціального проекту від бренду Silenza, який допомагає жінкам розкрити себе, не соромлячись своєї краси. Так, артистка вперше позувала у відвертій еротичній білизні, прикрившись величезним букетом польових квітів.

"Весна:)", - лаконічно підписаний кадр на сторінці офіційної фан-групи Кравець. Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що зіркова красуня і мама трьох дітей відмінно виглядає: "Від Вашої Краси можна втратити розум", "Оленка! Яка ти красуня!!!!". Варто відзначити, що раніше Олена Кравець вже розповідала, як поборола хвилювання перед пікантною зйомкою: "зрештою, я випила келих "Белліні" для хоробрості, розслабилася і під час зйомки навіть увійшла у смак. Можу сказати одне: милі жінки, такі зйомки потрібні просто для себе. І геть усі хвилювання! Повірте, це додасть вам сміливості, блиску в очах, а головне ― любові до себе. І потім ― це просто потрібно зробити на пам'ять...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.