Учасники популярного українського гурту KAZKA розповіли про особисте. Зокрема, вокалістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька, яка нещодавно назвала свою вагу, з недавніх пір публікує вельми відверті знімки, на яких позує в купальнику. У рубриці "Кава з перцем" програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" зірка зізналася, хто фотографує її в вабливої образах, а також розповіла, навіщо публікує подібні кадри в Instagram.

Гурт Kazka, фото: Люкс ФМ
Гурт Kazka, фото: Люкс ФМ

"Ну це просто коли на відпочинку, це від нічого робити відбувається. Це можуть робити мої сестри, моя мама. Фотки, де видно попку і все таке, вони більше всіх збирають лайків. Це, звичайно, сексизм і так не повинно бути, але ок", – говорить Олександра Зарицька.

Крім того, учасник KAZKA Микита Будаш заявив, що погодився працювати в колективі після того, як побачив нестандартні форми Олександри.

"Я кажу: "Ну добре, давайте хоч подивлюся, що за дівчина". Я думав, буде стандартна якась дівчина з формами поп-музики. Я гортав і побачив на фото, що вона неформатна, вона така велика дівчинка. Питаю: "Вона що, товстенька?". А вона каже: "Ну так". І я кажу: "О, це круто, я з вами", – згадує Микита.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гурт Kazka, фото: Люкс ФМ
Гурт Kazka, фото: Люкс ФМ

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше скандальна Фреймут показала українцям свою оселю "кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських в прозорій сукні неочікувано засвітила свою "статуетку", фанати не можуть відійти від шоку

Також "Знай.ua" писав, жодного силікону, собачок у сумках і їжі в Instagram - як виглядали красуні у 90-ті