Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи перед зйомками шоу "П'ятниця з Регіною", куди запросила в якості зіркового гостя виконавицю Йолку, справжнє ім'я якої Єлизавета Іванців. Так, артистка приміряла масивний брючний костюм-оверсайз теракотового кольору, здивовано пояснюючи щось красуні.

"#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ
І ще трохи про дні насущні ))) люблю я ялинку навесні😍Я - з тих людей, які зберігають ялинку до червня 🤪
Ліза, ти - неймовірна ❤️❤️❤️
@elkasinger", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "А я її не люблю. Скута і не природна. Що в кліпах,що в інтерв'ю 🤷‍♀️", "Регіна, ну навіщо вам цей оверсайз??? У Вас гарна фігура. Ви ж не Карлсон! Модно, не означає красиво!!!🤦‍♀️", "Це що вона таке сказала, що у тебе очі на лоб полізли?😂", "Ця ялинка на баобаб схожа😢".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.