З 5 березня в кінотеатрах України стартує у прокаті нова романтична комедія "Побачення у Вегасі". Відразу ж вражає її зірковий акторський склад: Оля Полякова, Вадим Галигін, Вова зі Львова, Володимир Остапчук і зірка Голлівуду Ерік Робертс. Зіграли знаменитості епізодичні, але дуже яскраві ролі. Основний каст склали відомі українські актори Марина Д'яконенко, Нікіта Бичков-Андрієвський і Михайло Кукуюк.

Знай.uа побував на прем'єрі комедії, де поспілкувався з її продюсером Станіславом Тіуновим.

Афіша "Побачення у Вегасі"
Афіша "Побачення у Вегасі"

Вже з назви стрічки стає зрозумілим, що сюжет буде розгортатися навколо найвеселішого і найазартнішого міста у США - Лас-Вегаса.

Зйомки дійсно проходили в Лос-Анджелесі, куди прилітають головні герої, в пустелі Невада і самому Лас-Вегасі. Частина зйомок проходила в Києві. Наприклад, казино Лас-Вегаса, куди так прагнули Артем (Нікіта Бичков-Андрієвський) та Оксана (Марина Д'яконенко) знімали в одному з нічних закладів Києва - клубі D. Fleur. Саме заради цих кадрів в українську столицю і приїжджав білоруський комік Вадим Галигін.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вадим Галигін на зйомках у Києві
Вадим Галигін на зйомках у Києві
Фото: Знай.uа

Він зіграв самого себе - капризну зірку, яка увійшла в азарт і кураж одночасно.

Вадим Галигін в Києві
Вадим Галигін в Києві
Фото: Знай.uа

Крім того, зіграв самого себе і Ерік Робертс. За сюжетом головна героїня обожнює його і вважає одним з кращих акторів у світі. Випадково Оксана і Артем зустрічають Еріка на пляжі знаменитого Venice Beach. Радості дівчини немає межі.

Кадр з комедії "Побачення у Вегасі"
Кадр з комедії "Побачення у Вегасі"

Ми поцікавилися у продюсера фільму, як вдалося залучити до зйомок голлівудську зірку. Нагадаємо, Ерік Робертс - брат актриси Джулії Робертс і батько не менш вже знаменитої актриси Емми Робертс.

"У нас є приємний дружній контакт з сім'єю Еріка - у нашого лінійного продюсера американського. Ми давно дружимо. І насправді Ерік завантажений кожен день. У нього зйомки йдуть щодня. Він "велкам" за нові проекти, суперхаризматичний, творчий", - поділився Станіслав Тіунов.

Станіслав Тіунов
Станіслав Тіунов

Він повідомив, що ніяких складнощів у роботі з зірками не було: ані примх, ані забаганок.

"У нас заздалегідь все було заплановано, ніхто не був примхливий, всі працювали на результат. Один із найбільш веселих днів був з Вовою Остапчуком, а по сцені після титрів - обов'язково дочекайтеся її - ви зрозумієте, чому був найсмішніший момент з Олею Поляковою", - зазначив продюсер.

До речі, Оля Полякова зіграла владну і неврівноважену начальницю-стерву, яка спілкується зі своїм підлеглим (Артемом) в наказовому тоні. При цьому вона добряче володіє холодною зброєю: ножами, шаблями, сокирами, тобто сперечатися з нею небезпечно для життя. Прямо-таки вилита Чорна Мамба з "Убити Білла".

Оля Полякова, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"
Оля Полякова, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"

А ось Вові Остапчуку дісталася весела роль - капітана екіпажу в літаку, на якому летять головні герої з України в США. Правда, виконує свої обов'язки він настільки погано, що в результаті опиняється замкненим у туалеті. Чому? Не будемо розкривати всієї інтриги - подивіться в кінотеатрі.

Володимир Остапчук, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"
Володимир Остапчук, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"

Роль стюардеси зіграла Дар'я Петрожицька - зірка серіалу "Папік" від Кварталу 95. Даша останнім часом стала з'являтися все частіше: і в кіно, і в ТБ-рекламі, і навіть у шоу "Голос країни 10".

Дар'я Петрожицька, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"
Дар'я Петрожицька, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"

Станіслав Тіунов зізнався, що з зіркового акторського складу його вразив Вова Остапчук.

"Я думаю, з Вовою Остапчуком ми попрацюємо ще однозначно, і він буде в одній з головних ролей. Вову ми відкрили саме як актора глядачам, не як ведучого. Він вже став артистом, цей фільм його мінімальний початок", - впевнений Стас.

Розкривати бюджет фільму продюсер на захотів. Зазначимо лише, що проєкт був створений без залучення державної підтримки.

"Бюджет ми ще не дорахували, тому що у нас йде рекламна кампанія. Не скажу і приблизно. Кіно завжди знімати дорого", - сказав Тіунов.

Але він додав, що над фільмом працювали дві команди: українська та американська.

"Є лінійний продюсер, другі режисери, оператори, фокус-пулери - це все повністю американська команда. У нас дві команди. Одна була тут в Україні. Ми з Сергієм Вейном (режисером) та лінійним продюсером Вітею Іващенком вирушили туди з нашими акторами, а на майданчику була американська команда. Артур Губін - наш оператор, він давно живе в Америці, працює з зірками, але він українець", - розповів Тіунов.

Кадр з фільму "Побачення у Вегасі"
Кадр з фільму "Побачення у Вегасі"

Також він назвав найскладніший, на його погляд, момент під час зйомок.

"Напевно, коли була піщана буря в пустелі, і ми весь день не знімали, перечікували, а потім зняли все, що було у нас заплановано, за годину. Це був останній знімальний день, і в нас уже були взяті квитки та інше. Це найскладніше, що приходить на розум", - зізнався Тіунов.

Трейлер фільму "Побачення у Вегасі":

Режисер: Сергій Вейн. Сценарій: Олександр Щур.

Виробництво комедії: GO Production.

Ко-продакшн: Filmster.

Кінопрокатна компанія: Вольга Україна.

Комунікаційний партнер: Havas Creative Group Ukraine.

Саундтрек до фільму від групи KAZKA.

Додамо, що на прем'єрі "Побачення у Вегасі" в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver) побувало багато українських знаменитостей: Катерина Осадча, Maruv, Мішель Андраде, Володимир Остапчук, Павло Зібров, Віталіна Ющенко, Михайло Ясинський, Олег Собчук, Богдан Юсипчук та інші.

Фото: Кирило Авраменко

Павло Зібров
Павло Зібров

Віталіна Ющенко
Віталіна Ющенко

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Олег Собчук з дружиною
Олег Собчук з дружиною

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Maruv і Катерина Осадча
Maruv і Катерина Осадча

Актори з "Побачення у Вегасі"
Актори з "Побачення у Вегасі"

Вова Остапчук і Міла Єремєєва
Вова Остапчук і Міла Єремєєва

Нагадаємо, Знай.uа побував на знімальному майданчику фільму "Побачення у Вегасі" і поділився першими подробицями про зйомках комедії.

Раніше Знай.uа побував у Карпатах на зйомках серіалу "Рейнджер" від 2+2 і дізнався, як знімали новий гостросюжетний детектив, в якому зіграв Артемій Єгоров.

Також Знай.uа побував на знімальному майданчику нового пригодницького серіалу від ICTV про запорізьких козаків "Абсолютно брехлива історія". Дізнайтеся першими деталі про акторський склад комедійного екшена, несподівані повороти сюжету і інші особливості зйомок на історичну тематику.