87-річний Бедрос Кіркоров, який є батьком короля російської естради Філіпа Кіркорова, був оголошений у розшук за швидку їзду. Бадьорий дідусь-фермер має господарство в Новгородській області, ходить на світські заходи і любить поганяти від душі. Бедрос Кіркоров катає на Lexus RX270 і періодично потрапляє на штрафи. Однак автомобіль у чоловіка можуть відібрати за безліч неоплачених штрафів за дуже лиху їзду на елітному авто, пише телеграм-канал "Mash".

А ще не так давно літній фермер відмовився брати участь у гастрольному турі Філіпа Кіркорова, посилаючись на погане самопочуття і страх літати. Мабуть, в автомобілі на шаленій швидкості дідусь почуває себе куди краще, ніж у літаках. Варто відзначити, що Кіркоров-молодший сам не проти покататися з вітерцем на швидкості. Філіп Бедросович вже був покараний за гонки – минулого року федеральна податкова служба заблокувала рахунки артиста, адже у нього накопичилося близько 20 несплачених штрафів за перевищення швидкості.

Бедрос Кіркоров, скрін з відео
Бедрос Кіркоров, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, короля російської естради Філіпа Кіркорова прийняли за охоронця на церемонії вручення "Оскара".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркоров солодко привітав Варнаву з Масляною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров перетворився на священника і оточив себе розпусними черницями.