Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи в стильних чорних станах і блузі-оверсайз молочного кольору. Так, артистка вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут, видавши власні секрети, які дуже легко запам'ятати і виконувати.

"Я вірю в манери та освіту більше, аніж в статки та благородне походження. Ось мої секрети, як покорити вмить:
1. Заходжу до кімнати обличчям. Зачиняю двері за собою так, щоб не розвертатися до присутніх спиною.
2. Одягом даю знати, хто я. Звертаю увагу на деталі : ніякого покоцаного взуття, брудного волосся під беретиком, чи покусаної ручки ( а раптом ніхто не помітить - обов’язково помітить!).
3. Лице розслабляю - погляд впевнений, уста привідкриті, посмішка Джоконди. Уникаю широких посмішок у перші секунди знайомства - вони завжди штучні. 4. Коли сідаю, на перильця руки не кладу - це одразу розслабляє і я починаю горбитися. 5. Говорю впевнено, спокійним голосом, зазделегідь вивчаю ім’я та прізвище співрозмовника. Обіймаю кожного і бажаю успіху❤️"
, - поділилася порадами Фреймут. Фолловери ж не пройшли повз, засипаючи красуню комлпиментами і висловлюючи свою думку в коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".