Британська супермодель і акторка Наомі Кемпбелл закликала людей задля уникнення інфікування коронавірусом COVID-19 користуватися рукавичками.

Відповідний допис Кемпбелл розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

В тексті на фото супермодель наголошує на необхідності безпеки і заохочує не забувати про рукавички. Сама Кемпбелл позує в рожевих гумових виробах.

Наомі Кемпбелл, фото Instagram
Наомі Кемпбелл, фото Instagram

Наомі Кемпбелл уважно ставиться до ризику інфікування. Її повний арсенал захисних засобів вже обговорювали в ЗМІ.Так, на фото британку можна побачити в захисній масці і знову ж в рукавичках.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наомі Кемпбелл, фото Instagram
Наомі Кемпбелл, фото Instagram

Коронавірус SARS-CoV-2 передається повітряно-крапельним шляхом, тому контакт слизових оболонок з інфекцією й справді може призвести до зараження. Через це лікарі рекомендують ретельно і часто мити руки і намагатися не торкатись обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наомі Кемпбелл оголилася на старості років для рекламної фотосесії: і хочеться, і колеться.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий коханець Наомі Кемпбелл показав фото їхнього малюка.

Також "Знай.ua" писав, що Наомі Кемпбелл прикрила груди, ще й подругу спокусила: спекотне фото.