Відома українська співачка, улюблениця публіки і просто красуня Настя Каменських, яка минулого року стала дружиною відомого артиста і продюсера Олексія Потапенка, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала у мережу серію фотографій з нової фотосесії для чоловічого глянцю XXL Ukraine.

На першому фото Каменських позує в темних штанах оригінального фасону і в білій блузці, зав'язаній на поясі, яка красиво підкреслила декольте. Головний акцент цього фото в білому капелюсі на голові співачки. На другому фото Настя позує у вузькому і короткому бежевому платті, яке повторило всі вигини її фігури, а на її обличчі маска оригінальна. На третьому знімку зірка спокусливо згинається в сексапільному чорному боді, а на четвертому вона у цікавій чорній спідниці і металевому топі, тут у неї незвичайна зачіска. А на останньому п'ятому знімку артистка млосно позує в красивій персиковій блузці з об'ємними рукавами. Фани в захваті від спекотної фотосесії Каменських, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.