Як відомо, знаменитий артист та чоловік легендарної Пугачової Максим Галкін активно веде власну Instagram-сторінку та частенько викладає різноманітні фотографії та відеоролики. І вже напередодні 8 березня співак вирішив порадувати фанатів черговим роликом власних дітей.
Так, на ньому Галкін показав свою доньку Лізу та сина Гаррі, які спочатку запитують у свого зіркового татуся, яка різниця між флорою та фауною, а потім починають разом співати "животина".

Максим Галкін, Алла Пугачова, фото: Facebook
Максим Галкін, Алла Пугачова, фото: Facebook

Варто зауважити, що фанатам дуже сподобалося таке відео. Про це свідчить понад мільйон переглядів та тисячі лайків з коментарями, я у яких фанати стверджують, що дітлахам попався просто фантастичний татусь.

Скріншот коментаря
Скріншот коментаря

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо про те, що Алла Пугачова знялась у новорічному фільмі зірки програми “Орел і решка” Насті Івлеєвої.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів".