Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав кумедне фото, на якому позує зі своїм другом телеведучим і шоуменом Олександром Педаном. Як видно, цей знімок Влад зробив сам, на ньому вони з Сашком майже обнімаються і стоять з мікрофонами в руках.

При цьому, видно, що і Яма і Педан у святкових вбраннях – на них класичні чорні костюми з білими сорочками і чорними метеликами. І обидва дивляться в камеру з усмішками на обличчях. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений у Харкові. У підписі до кадру Влад Яма написав: "Ведучі на ваше свято. Спасибі @pedanos, смішно і на одному диханні. P. S. Сьогодні було дуже сміливо, Харків вміє здивувати". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з Педаном засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.