Анна Заворотнюк, донька онкохворої акторки Анастасії Заворотнюк, написала пост, у якому подякувала близьким за підтримку у складній ситуації зі здоров'ям матері.

Відповідна публікація вийшла на сторінці Анни Заворотнюк в соціальній мережі Instagram/

"Хочу присвятити цей пост всім тим, хто любить і підтримує мене у найскладніший період мого життя. Сказати що у мене стрес, - це не сказати навіть малої частини того, через що я зараз проходжу. Мені багато чим поділитися з вами,але сподіваюся ви розумієте як це складно і я тримаю все глибоко всередині свого серця. Я в пошуках своєї точки опори, звичайно ж сім'я та близькі люди дуже мені допомагають", - йде мова у дописі.

Анна Заворотнюк, скріншот Instagram
Анна Заворотнюк, скріншот Instagram

Молодша Заворотнюк висловила надію, що здоров'я її матері покращиться.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я люблю вас всіх🙏🏻 і я глибоко переконана,що вашою підтримкою і нашими спільними молитвами моя найкраща в світі мама видужає і в наш дім знову увійде радість і щастя", - написала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше рідні Заворотнюк не витримали знущань над "Моєю прекрасною нянею": "Моральна потворність не лікується".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк, попри страшні випробування, знайшла сили звернутися до фанатів у Новий рік: "Душевне тепло".

Також "Знай.ua" писав, що Заворотнюк у відвертій сукні та без натяку на онкологію осяяла курорт.