Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Так і цього разу зірка виклала у мережу жаркі знімки з нової еротичної фотосесії до восьмого березня, на якій з'явилася в пікантних і романтичних образах.

Так, на першому фото Даша вирішила показати жінкам, як потрібно зустрічати восьме березня – красуня відображена у витонченій ванні, наповненій квітами, в якій буквально потопає. На другому знімку зірка вже стоїть у спокусливій позі біля купи коробок, на ній коричневі трусики із завищеною талією і цікава кофтинка в тон, її волосся розпущене, вона не дивиться в камеру. На третьому кадрі Астаф'єва стоїть за імпровізованою трибуною на ній ледь помітний топ, а руки наче пов'язані величезним красивим бантом. На четвертій фотографії Даша позує на знімальному майданчику у вузькій обтягуючій сукні-футлярі смарагдового кольору, що підкреслює її ідеальну фігуру. У підписі до фото співачка розповіла про цю зйомку, а фанати почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.