Відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко, який зараз разом з дружиною сидить у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав фото з сином Андрієм – вони вирушили до Барселони на футбольний матч.

На фото можна побачити, що батько із сином чудово проводять час – Потап зробив миле фото на величезному стадіоні. На знімку хлопчина в яскравій червоній куртці мило посміхається, дивлячись у камеру, втім, як і сам Потап – він у синьо-жовтій курточці з чорною кепкою на голові. У підписі до фото Олексій написав: "#Barca @potapchiq". Треба сказати, що шанувальники артиста в захваті від його фото з сином, хлопчисько викликав розчулення користувачів, тата і сина засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.