Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав нове відео з найріднішими і близькими жінками: дружиною Примадонною, їх донькою Лізою, Христиною Орбакайте і її донькою Клавою, зворушливо привітавши всіх з Міжнародним жіночим днем 8 березня. Так, артистові вдалося зібрати найтрепетніші моменти в одне невелике відео, зізнавшись, що хоч зараз він гастролює, серцем і душею залишається з сім'єю.

"Окремі вітання чудовим дівчаткам моєї сім'ї @alla_orfey, @orbakaite_k, @claudiazemtsova і Лізочка! Я на гастролях, але подумки з вами, будьте щасливі! За відео дякую фан-сторінці @maximalla_family", - поділився радістю Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Шикарне відео , вашу всю жіночу половину всю з 8 березня , щастя , здоров'я всім", "З 8 Березня наших улюблених 😻❤️", "Класні у вас дівчата! 👏", "Будьте здорові і щасливі!!! 💖💖💖", "Супер👏👏👏👏Дуже зворушливе привітання👍👍молодець Максим💪💪", "Приєднуюся до привітань вашим дівчаткам", "Будьте всі здорові і щасливі!", "Абсолютно прекрасні дівчата!!!! Чудово!!! Тихого сімейного благополуччя Вашій чудовій сім'ї!!!!💐👍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.