Старша дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна залишила в своєму Instagram жалісний пост про хворої матері. Дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього поділилася своїми переживаннями з-за хворої матері, за життя якої продовжують боротися лікарі. У своєму пості Ганна розповіла про чорній смузі, і її значення в житті кожної людини: "Чорна смуга несе для людини просте послання: з тобою щось не так. Вона говорить тобі: «Ти не такий, яким повинен бути»".

Дівчина вважає, що цей період у житті може стати вчителем і наставників, які розкриває справжню значимість людини, а темна сторона існує для того, щоб показати, що він не допрацював в собі. "Її місія – навчити нас любові, співчуття прощення, прийняття страшних життєвих обставин і вміння боротися. І коли людина стане на правильний шлях, тінь обернеться світлом і відкриє нам нові можливості, сили, нових людей і нове світле майбутнє", - пише Ганна Заворотнюк.

Треба сказати, що користалися розчулені таким посланням дочки актриси, дівчину почали підтримувати теплими словами в коментарях до фото. Нагадаємо, 48-річної Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку взимку, після того як у неї почалися сильні головні болі. 13 вересня стало відомо, що вона потрапила в лікарню у вкрай важкому стані. Зараз медики борються за її життя, а рідні моляться і просять підтримки у фанатів зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.