У інтерв'ю Катерині Осадчій співачка Злата Огнєвіч поділилася подробицями особистого життя. Перше питання стосувалися різкої зміни іміджу зірки. Усі звикли бачити Огнєвіч ефектною брюнеткою, вона ж вирішила поекспериментувати з русявим кольором волосся. Окрім того, співачка вкоротила довжину волосся у модну нині коротку зачіску.

Злата Огнєвіч пояснила зміну іміджу завершенням тривалих стосунків, в яких їй розбили серце. Щоб забути про біль і минуле, відволіктись - співачка наважилась на зміни.

Злата Огнєвич, фото Instagram
Злата Огнєвич, фото Instagram

Осадча, поміж іншого, запитала про роман Огнєвіч з Андрієм Хливнюком. Після новини про розлучення соліста Бумбокс із дружиною, з якою співак прожив десять років і народив двоє дітей, деякі ЗМІ почали писати про роман між Хливнюком та Огнєвіч. Співачка відповіла, що ніякого роману не існує, проте співаки дійсно пару разів зустрічались випити кави. На цих зустрічах вони говорили про творчість і дуети. Хливнюк не має інтересу наразі записувати з кимось дует, аджн в недалекому минулому у нього була творча колаборація, наприклад із співачкою Тіною Кароль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злата Огнєвіч, натомість, відкрита до ідеї записати дует, а тому перебуває у пошуку творчого партнера або партнерки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити: "Потонув у...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Шукаю та чекаю": Злата Огнєвіч відверто про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям: фото.