Росія може пролетіти на цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення 2020. Гурт Little Big досі не представив свою композицію, з якою має намір представляти РФ на конкурсі в Нідерландах.

Наразі відомо, що пісня, з якою Little Big збиралися "здивувати глядачів" Євробачення 2020 з 12 по 16 травня, буде представлена широкій публіці 13 березня. При цьому останнім днем подачі заявок для участі в конкурсі було 9 березня.

Little Big з Росії, кадр з відео
Little Big з Росії, кадр з відео

У той же час у Росії кажуть, що ніяких штрафних санкцій на колектив і країну-учасницю накладено не буде, адже до 9 березня потрібно було подати лише всі документи в ЄВС. А ось сам публічний дебют конкурсної композиції залежить від самого мовця і учасників Євробачення.

Філіп Кіркоров, скрін з відео
Філіп Кіркоров, скрін з відео

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Улюблений гурт Філіпа Кіркорова може позбавити Росію права участі у пісенному конкурсі. Причина, по якій росіяни досі не представили пісню для Євробачення 2020 - невідома. Так само, як і невідома причина, по якій Європейський мовний союз пішов на такі поступки Little Big.

Ілля Прусикин, фронтмент гурту Little Big, розповів, як одного разу послав його Володимир Зеленський. Мова про це йшла в шоу "Зашкварные історії", його запис оприлюднили на YouTube-каналі "Кликклак".

Прусикин розповів, що все відбулося на самому початку 2000-х років. Тоді він з командою КВК з Соснового Бору поїхав на фестиваль у Сочі. А в готелі, де вони розміщувалися, в холі репетирувала команда "95 Квартал", учасником якої був Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.