Протягом останніх місяців навколо відомої російської співачки Марини Абросимової, яку шанувальники знають під сценічним ім'ям МакЅим, ходили різні чутки. Артистка пішла в тінь, поскаржившись на проблеми зі здоров'ям, проте нещодавно в мережі з'явилося її свіже фото.

Вже рік, як ходять чутки про те, що у Марини Максимової серйозні проблеми зі здоров'ям і це нібито навіть відбилося на її зовнішності. В інтернеті багато фото з виступів артистки, які користувачі коментували негативно. На їхню думку, МакSим виглядала опухлою, розповнілою, а співала дуже дивно.

Потім стало відомо, що співачка потрапила в автомобільну аварію. В результаті ДТП Марина сильно постраждала. Офіційний представник співачки Маргарита Соколова повідомила, що Марині потрібна була довга реабілітація, тому вона взяла паузу в роботі.

Після цього МакЅим буквально зникла: перестала виступати, давати інтерв'ю, відвідувати світські заходи, вести сторінку в соціальній мережі "Інстаграм".

І ось Маргарита Соколова оприлюднила нове фото артистки. На знімку Марина Максимова запалює свічки на святковому торті. Виявляється, 8 березня виповнилося 11 років старшої дочки МакSим Олександрі.

"Сьогодні був чудовий день! Насичений, радісний і яскравий!" - підписала фото помічниця артистки.

Також вона розповіла про стан співачки, зазначивши, що все добре.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Це просто перерва для відновлення сил. Це відрив від кругообігу подій і роботи. Занурення в теплу домашню атмосферу і релакс. Не можна, щоб життя проходило повз. Іноді потрібно їй і насолоджуватися", - заявила Соколова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, де відновлювала здоров'я після аварії

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка МакЅим "зламалася" просто на сцені

Також Знай.ua писав, співачка МакSим розповіла про виснажливі тренування у дитинстві.