Популярний російський співак, колишній Алли Пугачової Філіп Кіркоров, який у лютому хвалився спільним фото з Бредом Піттом з церемонії Оскар, спантеличив своїх шанувальників. Так, Кіркоров показав відео виступу з напівголими черницями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Кіркорова в мережі Instagram.

"РОМАНИ (ТБ-прем'єра, 8 березня 2020). Телевізійна прем'єра #РОМАНЬІ на Першому каналі. Ніщо не гріє так душу, як любов глядачів!.. Love is my religion", - пише Кіркоров.

Кіркоров, скріншот: YouTube
Кіркоров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Можна помітити, що Кіркоров виступає в білому піджаку і чорних штанях. Навколо нього можна побачити дівчат у костюмах черниць. Але одяг у них присутній тільки зверху. Нижче пояса нічого не виявилося. На фоні можна побачити великі сценічні фіранки.

Шанувальники творчості Кіркорова встигли подивитися відео більше 215 тисяч разів і активно взялися коментувати: "Маячня взагалі, що за вбрання?? Ви вже з розуму вижили, нічого святого не залишилося."; "Папа Римський в ах*ї напевно! А мені подобається"; "Загралися, як Бог дав, так і забере все..."; "А я вважаю, що це богохульство. Музика класна, слова теж, все в загальному красиво і танці і дівчатка. Але навіщо чернечий одяг?".

Коментарі до кліпу Кіркорова, Instagram
Коментарі до кліпу Кіркорова, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, послали Зеленського та порушили правила Євробачення - улюблениці Кіркорова потрапили в скандал.

Як повідомляв Знай.uа Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.

Знай.uа писав, "Інтер" оскандалився святковим концертом із забороненими російськими зірками - "Це дно".