Колишня кохана Володимира Остапчука – Олена Войченко вперше висловилась про його нові стосунки. Місяць тому у програмі “Зірковий шлях”, яка виходить на телеканалі “Україна”, розсекретили нову пасію шоумена. Ймовірно, це 33-річна нотаріус Христина, з якою Володимир постійно викладає однакові сторіс в Instagram. Але дивно, що він досі не представив кохану офіційно.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

"З боку дівчини мені все зрозуміло – вона в стосунках, вона закохана, тут все ясно. Його позиція незрозуміла мені, я не знаю, чи зрозуміла вона йому", – прокоментувала Олена.

Ексдружина Остпачука Войченко, кадр з відео
Ексдружина Остпачука Войченко, кадр з відео

Зараз, зі слів Олени, Володимир немає часу на дітлахів і останній раз вони бачились півтора тижні тому. Іноді він телефонує, надсилає повідомлення переважно для того, аби сказати, що він зайнятий, бо працює.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Олена зізналася, що їй незрозумілий піар її колишнього чоловіка. Зокрема, коли перед концертом гурту KAZKA Остапчук дозволив собі зі сцени порадити нинішнім представникам України на “Євробаченні-2020” групі Go_A не їхати на конкурс, адже вже зрозуміло, що переможе представник Росії – відомий гурт Little Big

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук назвав Євробачення конкурсом "геїв, інвалідів і фріків"

Як повідомляв портал Знай.ua, Остапчук осоромився на весь Палац спорту та ледь не зіпсував концерт KAZKA

Також Знай.ua писав, центр реабілітації для дітей з інвалідністю залишився без опалення