В Європейському медичному центрі в Москві, де кілька місяців проходила лікування онкохвора актриса Анастасія Заворотнюк, стався кричущий випадок. Так, через фатальну помилку лікарів померла пацієнтка.

Кілька тижнів тому у Галини Липіліної діагностували тріщину тазу. Незабаром у жінки стався крововилив, але ще 7 днів вона не отримувала необхідної допомоги. Лікарі вирішили перелити їй кров і забули провести аналізи на сумісність.

В реанімації жінка провела 22 дні і померла, так і не прийшовши до тями. За фактом смерті порушено кримінальну справу, але медики заперечують свою провину. Більш того, співробітники лікарні відмовляються визнавати, що надавали допомогу Липіліній.

В лікарні, фото Укрінформ
В лікарні, фото Укрінформ

"Ми провели судово-медичну експертизу. Вона показала, що мама померла через неправильне переливання крові. Тепер вони мені пишуть, що у них такого випадку не було, що про кримінальну справу вони не знають. Є думка, що в палаті під час переливання нікого не було. Як можна було допустити шість зупинок серця і довести до набряку легень? Цьому дивуються всі лікарі", - сказав син Липіліної.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.