Відомий український репер Олексій Потапенко, який протягом 10 років був продюсером гурту "Время и Стекло", прокоментував інформацію про розпад дуету.

Про рішення гурту "Время и Стекло" закінчити свою кар'єру фани дізналися з офіційного відеозвернення Наді Дорофєєвої та Позитива (Олексія Завгороднього), в якому вони розповіли про причини такого кроку. Виконавці пояснили, що у дуеті вони зробили все можливе й далі продовжать свою діяльність окремо.

Уся 10-річна кар'єра "Время и Стекло" була пов'язана з продюсерським центром MOZGI Entertainment, який очолюють Потап – Олексій Потапенко, та його ексдружина Ірина Горова. Обоє продюсерів зворушливо відреагували на розпад гурту.

На своїй сторінці в Instagram Потап опублікував епізод з відео, в якому Дорофєєва і Позитив оголосили про закінчення спільної кар'єри та написав емоційне звернення. Потап зізнався, що саме гурт "Время и Стекло" розкрив його як продюсера.
"Время и Стекло - Фінальна похвала! Спасибі вам Надя Дорофєєва та Позитив за те, що зробили справжнім продюсером. Дякую фанам за те, що полюбили авторство і новаторство. Це чортів великий щасливий кінець і новий початок." Время и Стекло "- назавжди" , - написав Потап.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Свій коментар залишила і продюсер Ірина Горова.

"Надя, Льоша ..Якщо чесно, дуже важко підібрати правильні слова .. слова. Для мене ви не просто група - ви друзі, ви команда, частина родини. За ці 10 років ми пройшли через величезну кількість концертів, зйомок, примірок, поїздок .. десятки кліпів, пісень, премій, тисячі концертів, мільйон годин душевних розмов. Мені сумно. Я не думала, що буде так важко - на зйомках кліпу "Навсегда/Никогда", коли ми дивилися всі ці архівні кадри - мене захопила така ностальгія .. скільки всього було за ці 10 років!". - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Позитив засмутили шанувальників новиною про розпад "Время и стекло"

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала пальмам українську красу