Тетяна Брухунова – 31-річна менеджерка гумориста Євгена Петросяна. У 2018 році непрохана слава обрушилася дівчину – вона опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з розпадом шлюбу автора "Кривого дзеркала". Перше повідомлення про роман Брухунової і Петросяна з'явилося в лютому, а в серпні деякі ЗМІ написали, що асистентка Євгенія Вагановича вагітна. Однак, вона це спростувала.

Дівчина активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві і милі фото зі свого життя. Так, в цей раз дівчина показала в мережі яскраві фото з відпочинку в Дубаї, куди нещодавно вирушила. На нових знімках Тетяна відображена на красивому пляжі, на прогулянку вона вийшла в чорно-білих вільних штанах з оригінальним візерунком і стильній коричневій футболці. Її волосся акуратно укладене, а на обличчі сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Брухунова написала: "Г-у-л-я-т-ь! #happyday". А фоловери почали обговорювати милі фотографії, деякі просять Таню зняти футболку.

Коментарі під постом Брухуновой

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.