Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила, мабуть, перший відвертий кадр, відправившись на відпочинок в сонячний Дубай, ОАЕ. Так, артистка приміряла лише чорний купальник з мордочкою кішки, солом'яний капелюшок і довгу накидку з квітковим принтом, позуючи на тлі блакитної води і розкішних вілл.

"#никчемуслова", - лаконічно підписала кадр Брухунова. Фолловери не пройшли повз: "Таня,а де люди?Це приватний пляж або теж карантин?????Напевно приватний.", "Ну де вже коментатори "стилісти" в засалених халатах з котлетою в роті😂", "Це знаменита кішечка від Якимчик на купальнику? Дивний образ дивовижноъ Тетяни👏", "Купальник! 🩱 😻😻😻❤️ Гарного вам відпочинку!", "Гарного відпочинку, Тетяна! 🖤🌹", "Радію за Вас!!!!", "Купальник", "Ваууу... на цьому фото прям от надзвичайна жіночність🤗🧚‍♀️", "Здорово ж!👍Як з фільму стоп-кадр!...🌹", "Капелюх і купальник "зе бест"!!!", "Мяу👍🏾".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.