Чет і Колін Генкси, сини американського актора Тома Генкса, який нещодавно зробив заяву про те, що хворіє на коронавірусну хворобу COVID-19, прокоментували стан свого батька та його дружини Рити Вільсон.

Відповідні заяви діти кінозірки зробили на своїх сторінках в соціальних мережах Twitter та Instagram.

29-річний Чет Генкс записав відеозвернення і розмістив його в Instagram.

"Так, це правда. Мої батьки заразилися коронавірусом. Вони обоє зараз в Австралії, тому що мій батько знімав там фільм. Вони в порядку й не такі вже хворі, не турбуйтесь. Очевидно, що вони виконують необхідні запобіжні заходи", - розповів Чет Генкс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

42-річний Колін Генкс, син Тома Генкса від першого шлюбу, своє повідомлення опублікував у Twitter.

"Мої батьки отримують належну допомогу в Австралії і відчувають себе добре, перебувають у гарному настрої… Я вірю, що вони повністю одужають", - написав Колін.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Обидва сини Генкса розповіли, що підтримують зв'язок з батьком, і що актор і його дружина знаходяться у гарному настрої.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Том Генкс вп’яте став найулюбленішим актором у США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Том Генкс з дружиною Ритою Вілсон заразилися коронавірусом – "Почували себе втомленими".

Також "Знай.ua" писав, що Том Генкс назвав найбільшу проблему людства.