Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість разом з виконавцем і кращим другом Позитивом похвалилися прем'єрою кліпу "Навсегда/никогда", викликавши у шанувальників масу питань. Пізніше артисти дійсно підтвердили на відео, що культова група розпадається через цілих 10 років популярності, проте зазначили, що між ними немає конфліктів. Так, Надя вирішила подякувати відданим фанатам за те, що вони так довго були з зірками, нагадавши, що свіжий кліп став останнім в історії групи.

"Спасибі за любов 💔 . Назавжди/Ніколи . Останній кліп @vremyaisteklo посилання в описі профілю ", - трепетно підписала витяг з ролика Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Від слова «останній» аж мурашки пішли 🥺", "Спасибі за дитинство💔", "Чому я не вірю в це 😥💘", "Реально не можу повірити що групи більше не буде 😔😔😔", "Ви найкращі, я буду завжди пам'ятати ваші круті пісні та кліпи 🥺", "Ви найкращі, я буду завжди пам'ятати ваші круті пісні та кліпи 🥺", "Спасибі вам за 10 років", "Дуже шкода що ви розпадаєтеся! Але все одно я бажаю вам всього найкращого! Хороших успіхів!❤️❤️❤️", "Надяяя,ми будемо дуже сумувати 😭😭💔".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.