Одна з учасниць реаліті Нового каналу Від пацанки до панянки розповіла про те, які труднощі їй довелося пережити в минулому. Про це вона змогла зізнатися тільки на проекті, тому що думала, що мама не повірить їй.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Мені було 14 років, коли до мене вперше чіплявся вітчим, – плаче Катя #Канарейка Устинова. – Мама заснула, він покликав мене в сарай. Сказав, що йому треба допомогти. Коли ми увійшли, він відразу ж закрив двері. Я злякалася. Вітчим почав мене мацати. Ми поцілувалися. Я піддавалася. Боялася, що він може мене вбити. Коли все закінчилося, я пішла в будинок і розплакалася. Почала збирати речі. Хотіла поїхати. Він ліг і спостерігав за цим, ніби нічого не сталося. Попросив не розповідати про все мамі. Після цього домагання тривали постійно. Він мене чіпав за сідниці, міг за них шльопнути".

Дівчина ніколи не розповідала про те, що трапилося матері. Боялася, що вона не повірить їй. А коли та повірить, то новина зруйнує їх сім'ю. І тільки на проекті «пацанка» наважилася оприлюднити домагання вітчима.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанку-Бандитку" врятувала учасниця боїв без правил.

Як повідомляв Знай. ua, у "Від пацанки до панянки" поповнення тепер з дівчатками буде жити Серьога.

Також Знай. ua писав, що "пацанка" розповіла про знущання батька і жахи дитинства.