Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, де зібрала багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. В цей раз зоряна красуня показала милий кадр з прогулянки по Манхеттену, куди вийшла в сміливому яскравому міні.

Як видно, Соня зображена на тлі яскравого вуличного графіті, вона гарно позує, уважно дивлячись у камеру. На прогулянку модель вийшла в короткому гірчичному платті з теплої в'язаної тканини з коміром і цікавим поясом. А поверх нього накинула чорний пуховик, який сповзає з плечей. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж мила посмішка. Соня не підписала свою фотографію, залишила лише геолокацію SoHo, Manhattan. Шанувальники дівчини у захваті від нового образу і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Соні
Коментарі під постом Соні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.