Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова телеведуча показала незвичайне фото і похвалилася, що навчилася етикету в найавторитетнішій школі Великобританії.

На новому фото Ольга з'явилася в компанії, очевидно своєї викладачки, про яку розповідає у підписі до посту. Обидві жінки стоять в красивій кімнаті з книжками на голові. Фреймут позує в стриманому чорному платті, її волосся недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, при цьому вона стоїть у специфічній позі. У підписі до фото зірка написала: "Друзі, рада поділитися новиною – я закінчую навчання в Академії етикету "Debrett's" – компанія, заснована в 1769 році, найавторитетніша «polishing school" у Великобританії. Вже завтра отримаю диплом викладача. Спасибі Кейт Льюїс, моїй наставниці, за цікаві уроки і унікальні знання". Фолловери Ольги не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.