Євробачення 2020 має відбутися в травні в Роттердамі, Нідерланди. Однак, як повідомляється на офіційному сайті конкурсу, чи скасують пісенне змагання через пандемію коронавірусу чи ні - стане відомо у квітні. Поки що підготовка до конкурсу триває за планом.

Україну в цьому році на Євробаченні буде представляти гурт Go_A, який став переможцем Нацвідбору.

В інтерв'ю Знай.uа суддя Нацвідбору Віталій Дроздов висловив свої побоювання з приводу успіху колективу на конкурсі через відсутність сильного менеджменту та PR.

Go_A, Нацвідбір
Go_A, Нацвідбір

"Мене зараз більше хвилює інше: ситуація, яка виникла з Суспільним мовником з приводу фінансування переможця Нацвідбору. Наскільки мені відомо, ситуацію вже вирішили і гроші знайшли. Сподіваюся, що ми всі дарма хвилюємося. Але також у гурту немає сильного менеджменту і PR. Оскільки на Нацвідбір йдуть молоді виконавці, то, можливо, потрібно продумати на майбутнє цей момент. І включати в контракт не тільки фінансування, але й PR-підтримку. У сучасному світі, без якісної PR-артилерійської всеєвропейської підготовки розраховувати на високі місця не доводиться", - зазначив генеральний директор "Хіт FM" та генпродюсер радіохолдингу "ТАВР Медіа".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Віталій Дроздов
Віталій Дроздов

За словами музичного експерта, якщо організатори Нацвідбору не готові до такої допомоги, то варто задуматися про зміну правил.

"Потрібно міняти правила і головною умовою робити здатність артиста і його команди представити країну на високому рівні, здатність вкласти кошти в PR-підготовку в Європі, сам концертний номер і так далі, чого практично ні один з 16-ти півфіналістів Нацвідбору поодинці зробити не зміг би. Якщо ж ми не здатні ні відмовитися від поточних правил, ні фінансувати виступи молодого артиста, у якого поки немає коштів, то нам варто відмовитися від домагань на більш-менш хороший результат в Європі і не рефлексувати на цю тему, не переживати – яке ж ми там місце займемо. Дива не буває. Надіслати починаючого безгрошового (але політично "чистого") артиста без фінансової підтримки і сподіватися, що він покаже результат – це утопія", - вважає Дроздов.

Він вірить, що гурт Go_A зможе зачарувати глядачів своїм сильним виступом.

"Згадайте: до фіналу Нацвідбору і, вже тим більше, до півфіналу, на гурт теж ніхто не ставив. Але він переміг. Очевидно, в одній точці часу і простору, під час їх фінального виступу, зійшлася якась магія і містика, яка підкорила як більшість телеглядачів, так і тих, хто був у залі – як публіку, так і членів журі. Дуже сподіваюся, що така ж містика станеться і під час їх виступу в Нідерландах", - підсумував Дроздов.

Нагадаємо, раніше Віталій Дроздов поділився своєю думкою про початок співочої кар'єри Володимира Остапчука та Лесі Нікітюк.

Також Віталій Дроздов назвав, в чому перевага Little Big перед Go_A на Євробаченні.

Крім того, Віталій Дроздов пояснив, чому букмекери відводять Україні таке низьке місце на Євробаченні.