Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу кумедне фото, на якому позує разом зі своїм сином. А в підписі до своєї публікації Вова розповів фоловерам, як можна проводити час в період карантину.

На новому фото Остапчук з сином сидять в ресторані за трапезою, він сам зробив цей знімок. Малюк сидить в обіймах зіркового татка і весело регоче, тоді як Володимир здивовано дивиться в камеру. У підписі до кадру телеведучий написав: "#карантин – це ще й можливість більше часу провести зі своїми близькими. А якщо вас, як батька, жахає перспектива 14 днів перебування вдома з дітьми - йдемо на мій YouTube канал і дивимося покрокову інструкцію: як весело провести час з дитиною, куркою і скотчем (не алкоголь)".

Коментарі під постом Остапчука
Коментарі під постом Остапчука

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.