Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. Так і в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів жаркими кадрами, на яких позує в компанії старшої сестри Кортні Кардашян.

Як видно, обидві моделі з'явилася перед камерою в сексуальних латексних нарядах, які повністю покривають формені фігури і підкреслюють принади. На першому фото Кім позує з Кортні, а на другому одна, її волосся зібране в тугу зачіску, а на обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фото Кардашьян загадково написала: "Ти соус барбекю до моєї медової гірчиці!", очевидно вона натякає на колір їх вбрання. Фолловери вельми неоднозначно відреагували на таку фотосесію зоряних красунь, і активно обговорюють публікацію в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.