Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона позує без штанів перед дзеркалом та розповідає про свої концерти, на яких вона усіх перецілувала, попри коронавірус, який наразі бушує по всьому світі.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Мій день артиста. Переїзд сьогодні поїздом. Шалене задоволення від туру по країні! Люди плачуть і сміються на концертах. Розслабляються і починають любити себе. Ніякого смутку, дорогі мої! Всі випробування пройдемо разом і з посмішкою! Ми дуже сильні! Але руки не забуваємо мити в будь-якому випадку", - підписала вона відеоролик.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шлюб фіктивний, у нас пара кримінальних справ, - Лоліта зі скандалом розлучається з п'ятим чоловіком заради шостого

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта вирішила не впадати в депресію з приводу політичної ситуації