Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в компанії свого колеги по групі Позитива.

Як видно, парочка відображена в студії програми "Світське життя", вони прийшли до Каті Осадчої на інтерв'ю з приводу розпаду групи "Время и Стекло". На нових фото Надя позує в стильних чорних брюках із завищеною талією і оригінальній білій блузці зі шлейфом. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. А ось Позитив прийшов на інтерв'ю в білому костюмі з помаранчевою футболкою, а ще він несподівано став блондином. Дорофєєва весь час обіймається з колегою для фото і мило посміхається. Фани в захваті від нових фото дуету, але засмучені, що група розпадається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.