Відомий російський артист і чоловік української телеведучої-мандрівниці Регіни Тодоренко Влад Топалов показав у соцмережі Instagram кумедне фото з сином Майклом (Мішею), якого тримає на руках. На фото видно, що артист відображений в якомусь темному приміщенні або в машині. Він чогось весело посміхається, чого не скажеш про малюка – Міша дуже серйозний або навіть чимось схвильований.

Топалов з'явився перед камерою у темній куртці – на першому фото він цілує сина у маківку з легкою посмішкою, а на другому підняв голову, дивиться кудись убік і сміється. Майкл ж "сердитий" на двох фото – спершу він дивиться прямо в камеру, а потім в сторону. У підписі до публікації Влад Топалов написав: "Fathers Day!". А розчулені фанати кинулися обговорювати нові знімки і засипати компліментами тата і сина, багато відзначили, що малюк дуже схожий на маму Регіну.

Коментарі під постом Топалова
Коментарі під постом Топалова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.