Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила стильні кадри, примірявши міні-топ і широкі штани, доповнивши образ золотими ланцюгами, окулярами з круглою оправою і яскравим макіяжем. Так, артистка позувала в одному зі столичних закладів східної кухні, показавши, як "захищається" від небезпечного коронавіруса COVID-19 за допомогою паперової коробки для їжі замість маски, санітайзера і бамбукових паличок.

"Не можна осуджувати, тому ми осуджуємо тих, хто осуджує🌚", - поділилася думками Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Засуджую за жахливі окуляри🤷🏼‍♀️", "Від тепер замість спати сиди і думай, що вона мала на увазі..", "Чарівна😍😍😍", "Не той вовк хто вовк, але не той вовк хто не вовк! ☝️", "До допису хочеться ще додати "Ауф 🐺☝️" 😂", "Яно, цитата варта уваги, але складається таке враження, що ти знову з Кличком спілкувалася 😂🔥💪", "Замкнене коло 😂😂😂", "Брат брата брат", "Вау, фігура відпад 😍😍🔥🔥", "Дивлюсь на твій живіт і скільки ти працювала згадую..і хочеться йти робити свої вправи", "Вау❤️❤️❤️", "Джері Поттер)🤓", "На Гаррі Потера схожа😍🥰".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше