Учасниць "Від пацанки до панянки" на Новому каналі відправили до сексолога, щоб розкрити їх жіночність. З учасницями займається психолог і на новому тижні викладачі вирішили розкрити жіночність грубих дівчат.

"Нашим ученицям варто навчитися правильно сприймати своє тіло. Вміти стежити за інтимним здоров'ям, розуміти свої бажання і не соромитися їх, – каже другий заступник директора Школи леді Ірина Зайцева. – А також вони повинні знати, як інтелігентно спілкуватися на інтимні теми".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Учасниці були шоковані таким уроком і відразу звернули увагу на роздатковий матеріал – презервативи, фалоімітатори і вагінальні тренажери.

"Я досвідчена в цих справах, – визнається Влада Роговенко. – Знаю, що таке анальні кульки, і як їх використовувати. У мене купа вібраторів, майже міні-магазин. Я задовольняю себе постійно. Тому добре знаю своє тіло".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Проте більшість дівчат відчували себе невпевнено на уроці, червоніли, постійно сміялися і не хотіли слухати викладача.

"Я давно знала, що можна прокачувати інтимні м'язи, – заявила Маша #Стріпуха Пересьолкіна. – І спробувала б. Але більша частина з нас не готова до цієї теми. Вважаю, що це смішно.".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "пацанка" розповіла про знущання батька і жахи дитинства.

Як повідомляв Знай. ua, "Пацанка" зізналася в домаганнях вітчима.

Також Знай. ua писав, що у "Від пацанки до панянки" поповнення.