Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, колишня солістка гурту "Время и Стекло" у свій час носила коротке волосся.

Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній, більше відомий під псевдонімом Позитив, заявили про розпад групи "Время и Стекло". Кожен з них, за припущеннями, продовжить творчу діяльність, але роздільно.

Останнім часом шанувальники з ностальгією говорять про улюблених кумирів. Так, вони згадували кращі образи Дорофєєвої, у тому числі той час, коли зірка вийшла на сцену з коротким волоссям.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

“Не розумію, як так виходить, що Дорофєєва в будь-якому вигляді красива. У мене б хоч одна пасмо не так лягла – відразу жесть якась на голові. Надя, навчи бути красивою!”, “Дуже шкода довге волосся. З короткою стрижкою теж нічого, але все ж така мила з довгими. Хорошко”, “Ця жінка явно любить експерименти” – коментують користувачі соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Днями група "Время и Стекло" анонсував прихильникам заяву – на піку популярності дует припинив своє існування. Радує одне - Надя Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній мають багато нових ідей і оптимістично налаштовані на майбутнє. А це означає, що зовсім скоро фанати зможуть побачити нові творіння від талановитих кумирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала рада шанувальникам.