Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 41-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня втекла від розлючених і не розуміючих її співвітчизників у Францію. Чому бути, того не минути, як кажуть.

Скріншот з Instagram

Так, на знімку, який з'явився в акаунті моделі, вона позує на тлі вікна із розкішним видом. На ній роздільний кораловий купальник-бікіні, а руками Боня міцно тримає волосся у пучку.

"Back to #France... Я вернулась во Францию, в самое сердце Европы, где сейчас совсем не простая обстановка... Это к слову о том, что я прячусь от эпидемии в России. Кому суждено пережить это, тот нигде не сможет спрятаться! Была безумно удивлена и поражена, что мое мнение о неосознанном мышлении и истреблении планеты разделило большинство моих подписчиков. Пора начать мыслить в измерении 5D", - підписала фотографію Вікторія Боня.

Вікторія Боня заявила, що коронавірус потрібен нашій планеті, навіть якщо вимре половина людства. Та й вона сама, як виявилося, готова померти за матінку-Землю.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оскільки медичні консиліуми зараз збираються буквально в кожній вітальні, блогер з багатомільйонною аудиторією вирішила висловити свою думку щодо інфекції. Якщо ви думаєте, що зараз мова піде про шаманів і аяуаску як панацею від пандемії, то ні.

"Це на користь. Тому що просто планету зжерли, планету загубили. Якщо чесно, для мене набагато страшніше, що загине планета. А те, що людство вимре, навіть якщо наполовину, для мене це не так страшно. І я можу сказати, що я готова разом зі всіма померти, лише б наша планета вижила".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня переспала з одруженим Мамаєвим і ні краплі не соромиться: гарячі фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.